dilluns, 18 de juny del 2007

Punxant a l’Essential



Bé, no m’ho esperava, però aquest dissabte em vaig trobar sopant amb cinc DJs, quatre dels quals punxaven aquella nit al bar musical Essential. De fet alguns d’ells eren vells coneguts de farras passades. La base músical era pop una mica alternatiu, new wave dels vuitanta, i l’edat dels DJs es movia entre els vint-i-set i els quaranta-dos. Van estar parlant de si anirien al Sonar.


Ves, això em fa pensar que per molt malament que es girin les coses, sempre et pots guardar una miqueta de peterpan a dins. Em va agradar la sessió. Però, ostres!, quin devia ser el tercer grup que va punxar l’Edu?


Ah, sí. Tenien aquesta foto penjada al bar i em va agradar, perquè no la coneixia. Suposo que deu tenir copyright, però vaja...

5 comentaris:

[EMonroy] ha dit...

Suposo que estàveu esperant la meva aportació.

Per als no iniciats, es tracta de Bob Marley (mort), Mick Jagger (a qui veuré el dijous per a celebrar el dia de la música després de veure a algú que li té molta simpatia) i Peter Tosh (integrant dels originals 'The Wailers', assassinat).

Segons el propi autor de la foto, Michael Putland: "La foto va ser presa entre bastidors del 'The Palladium' de New York el 19-20 de juny de 1978 (exactament fa 29 anys, casualitat?). 'The Rolling Stones' estaven fent un concert d'escalfament per a començar la seva gira nord-americana. Bob i Peter van acudir. Els McCartneys, Paul i Linda, també estaven allí. Tots en unes diminutes bambalines, on es va prendre la foto."

Anònim ha dit...

Del Bob marley i del terme "rastafari" o "Ras Tafari" i "Negus" i Etiòpia... en podríem parlar un altre dia.

I d'aixòoooo, Edu, el Jagger el veuràs tu solet, en audiència privada ?? :-s

[EMonroy] ha dit...

Es pot parlar molt del moviment rastafari, dels dreadlocks, de Haile Selassie I (Rei de Reis, Senyor de Senyors, Lleó Conqueridor de la tribu de Juda), de Marcus Garvey, ...

Al Jagger el veuré juntament amb milers de persones. Una audiència privada podria ser perillosa, amb el passat tempestuós d'aquest home.

Anònim ha dit...

A nosaltres, el senyor Jagger i els seus companys (del casal d'avis???) ens van oferir tot el concert, de franc, amb brisa marina, visió panoràmica de focs artificials... i de franc !
(Vam fer broma de si anar a telefonar la Urbana com cada vegada que els veïns fan soroll, i aquesta vegada teníem ben identificat el lloc). Comencen a agradar-me, els Rolling, sí, i això d'ambientar-nos el sopar encara va estar millor.

Cogesme ha dit...

La veritat és que està molt bé. Només cal penjar una foto i deixar que els lectors et facin l'article. Així ja es pot portar un blog. Gràcies, Edu, Alfons...