dilluns, 18 de juny del 2007

Sallagosa


Diumenge passat vaig tenir l’ocasió d’acompanyar la coral Tanit en la seva visita a l’Alta Cerdanya, convidats per Les Camilleres de Sallagosa i us en voldria fer cinc cèntims.

Les Camilleres de Sallagosa és una coral excel·lent, dirigida per en Germain Malé, qui també ha fet algunes de les harmonitzacions que vàrem poder sentir durant la seva actuació.

El fet que des d’una població tan petita s’hagi pogut crear un projecte tan sòlid com el de Les Camilleres, m’admira profundament. L’hospitalitat dels sallagosins també és admirable, tant com els ànecs farcits que va cuinar el senyor batlle i que vam escurar sense contemplacions durant el dinar.
En resum, vaig passar un dia d’allò més agradable amb les tres corals –també ens acompanyava la Coral Flor de Lis de Montblanc, dirigida per la Joana Cervelló-.

La llarga tornada en autocar va incloure una critica constructiva per part del director Jordi Llobet, seguida d’alguns càntics cumba molt adients a l’ocasió. Una de les sopranos de la coral Tanit va fer gala del seu friquisme – us ho diu algú que se sap les cançons del capítol musical de la sisena temporada de “Buffy, Vampire Slayer” – cantant totes les cançons de totes les sèries de dibuixos animats que s’han emès per televisió en els darrers vint-i-tants anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veig que això de fer-te cebar pels batlles de la Catalunya Nord és una de les teves especialitats.
Dels nostres acompanyants de la gran visita a les tendes de campanya de l'Armée, el és barbut s'ha convertit, ara, en batlle, també. Però no sé si tots els crematoris estan per fer panificacions...