dimecres, 28 de març del 2007

Por de caure


Deia Morfeu en un episodi de la sèrie de Sandman, que quan en un somni comences a caure tens l’opció de despertar-te i l’opció de morir. Però també n’hi ha una tercera que sovint no recordem...


...també pots volar.


Gràcies, Neil.

5 comentaris:

Patrícia ha dit...

Hi ha més opcions bacora: pots jugar a les cartes amb Morfeu, pots levitar i utilitzar els poders màgics per endreçar amb la ment els calaixos -que sempre fa falta- i, sobretot, pots pensar que una vegada ja has caigut, una miqueta de mercromina al genoll i començar de nou la partida.

Besades alades?

Cogesme ha dit...

Què seria de la nostra vida sense la mercromina? ;-)

Anònim ha dit...

L'opció més interessant és somiar que la personeta que tens al costat està a punt de caure. T'hi llences al damunt i l'abraces ben fort.
Els efectes posteriors, (en el meu cas, si la personeta és del sexe contrari però que hauríem d'anomenar complementari; en altres casos pot ser del mateix sexe o de qualsevol) poden ser interessants, com per oblidar-se de dormir i de somiar.
Pel que fa a la mercromina, m'havien comentat que abans d'intoxicar-se amb mercuri era millor fer vida sana amb iode.

Anònim ha dit...

I després dieu que altres persones som críptiques !

També pots caure, pou sense fons, rodolant pel pedregar fins omplir-te de nafres especialment l'ànima.

En tot, però, els prínceps de conte de fades t'allarguen una mà quan menys ho esperes i al menys pots despertar sabent que es tracta d'un malson dels desperts, però que no deixa de ser un malson temporal.

I amb això, un corre el risc de fer-se monàrquic, també.

Cogesme ha dit...

Ui, això si que no. Que jo em fes monarquic seria com si la Maria de la Pau Janer es fes del Pp...